Sidor

onsdag 13 mars 2013

Träning idag?!!

Jag fruktar min träning idag. Det är att gå och lämna A haha.. Sjukt. Bara att behöva gå upp för trapporna när jag kommer tillbaks ger mig en sjuk debatt inombords! Jag bryr mig snart inte att jag är sjuk och att efter 4 veckors hosta- att dem kommer upp. Det händer bara massa skit just nu i mitt liv och det är väl så.. Negativ energi drar till sig negativ energi. Men jag har ändå ändrar inställning till livet för några dagar sen och det har börjat ändra sig så sakta. Lite uppmärksamhet från lite här och var känns ju alltid lite trevligt även om det dock inte är något jag är ute efter just nu. Men en liten boost är aldrig fel och helst inte när man ser ut som mig.
Bekännelse: under hela perioden här nu fick jag upp en del av mina 5 kg. Hela 4kg... Det gjorde jag nog pga att jag var sjuk samtidigt och inte orkat röra på mig. men den demonen har jag lagt bakom mig. Men jag är inte besviken på mig. Jag slogs med många motgångar på en och samma gång. Men nu är jag på banan igen och är tillbaka på -3kg istället för ett. Så då hoppar vi på banan igen 17 kg kvar! Vi kör!!! Hoppar du på? Ska vi köra minst 2 kg till den 31mars! Kom igen! Det är nästan 3 veckor! Det klarar vi! Våren ska ju komma runt hörnet med så mycket ute aktiviteter är bra- allra helst med barn! Nu ska jag ut och ta en promenad till dagis och en tillbaka. Med en liten extra runda!

Nu kör vi så det ryker!
Är du med?!

2 kommentarer:

  1. Hej!
    Jag kan var med på en modifierad version av din utmaning. Jag siktar på att börja gå ner igen och gå ner det jag gått upp. Jag gick ju upp ett halvt kilo till förra vägningen och tror det blir mer till den här, men sen SKA det vända!!
    Är ju jättebra att du lyckats vända igen och gå ner:)
    Tråkigt att du inte blir frisk bara. Har du träffat nån läkare?
    Pigga på dig!
    Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. - 2 Alvedon och vila haha nä dem hjälper inte så mkt tyvärr! Bra! Då checkar vi av nästa vecka :) vi klarar det!!!! Heja oss och tack!
      Kram

      Radera

Skriv nåt trevligt så blir jag glad =)